محل تبلیغات شما


دشت برم بزرگترین دشت بلوط ایران در کازرون و در غرب استان فارس است.دانتنی های درباره میوه بلوط و نحوه خشک کردن و مصرف بلوط و تزیین خانه با بلوط را در ادامه بخوانید

بلوط (نام علمی: Quercus)، نام سرده‌ای از درختان و همچنین میوه آنهاست. درختان بلوط عمری طولانی دارند که گاه به دو هزار سال نیز می‌رسدو گونه‌های بسیاری از آن در ایران بومی رشته‌کوه‌های البرز و زاگرس است.

چوب بلوط با چگالی در حدود ۰/۷۵ گرم بر سانتی‌متر مکعب از سختی و استحکام بالایی بر خوردار است. همچنین به دلیل داشتن مقادیر تانن بالا در برابر ات و حملات قارچ‌ها بسیار مقاوم است .چوب این درخت از مرغوبترین چوب‌هاست و زغال آن نیز مرغوب است. این موضوع یکی از دلایل قطع بی‌رویهٔ این درختان می‌باشد که این جنگل‌ها را تهدید می‌کند.

روش های تزیین خانه با بلوط

تکثیر

تکثیر طبیعی این درخت از طریق کاشته شدن میوه آن صورت می‌گیرد. جوندگان خانواده سنجاب جهت ذخیره‌سازی میوه بلوط برای فصل زمستان آن را در عمق مناسبی دفن می‌کنند. فراموش کردن جای برخی از این میوه‌ها توسط سنجاب‌ها باعث می‌شود که در بهار سال بعد جوانه بزنند. این جوندگان موجب زایش مداوم جنگل‌های بلوط هستند. سنجاب‌ها از روی غریزه مقاوم‌ترین دانه‌ها را برای دفن کردن انتخاب می‌کنند و بنابراین احتمال سالم ماندن میوه در زیر خاک و جوانه زدن آن در سال بعد بالا می‌رود.

در سال‌های اخیر برخی کارشناسان از خطر انقراض سنجاب ایرانی گفته‌اند که در ادامه حیات جنگل‌های بلوط ایران نقشی اساسی دارند.

جست‌زنی (به دو صورت پاجوش و ریشه جوش) نیز از راه‌های تکثیر در برخی از گونه‌های بلوط است.

ترکیب شیمیایی

میوهٔ بلوط: نشاسته، پروتئین، قندهای مختلف مخصوصاً کوئرسیت، مادهٔ روغنی و بالاخره تانن دارد.
برگ و پوست بلوط: تانن ویژه‌ای به نام اسید کوئرسی تانیک محلول در آب، نوعی قند به نام کوئرسیت،
یک مادهٔ تلخ به نام کوئرسیتین، لعاب، یک مادهٔ قرمز به نام قرمز بلوط دارد.

ایده هایی برای تزیین بلوط

خوب است نحوه اینکه بلوط را چگونه بخورید بدانید

میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.

۱– میوه‌های بلوط را جمع و هر کدام را تک‌تک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن‌ها‌ را دور بریزید.

۲- فر را از قبل روشن و روی حرارت ۱۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۳– میوه‌های بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آن‌ها را روی ورق مخصوص شیرینی‌پزی بگذارید.

۴- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوط‌ها ۲۰ دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوط‌ها خارج شود.

۵- بلوط‌ها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آن‌ها صبر کنید.

پس از جمع آوری میوه های بلوط از نظر وجود هر گونه سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن ها را کاملا بررسی کنید و بلوط های کاملا سالم را برای خشک کردن جدا کنید .

تزیین بلوط در خانه

بلوط ها را می بایست در فر بگذارید به همین دلیل فر را از قبل روشن و روی حرارت ۱۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
قبل از قرار دادن بلوط ها در فر ، میوه‌های بلوط را با آب سرد به خوبی بشویید
و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید.
سپس آن‌ها را روی ورق مخصوص شیرینی‌پزی قرار دهید.

اکنون ورق را داخل فر بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا بلوط ها کاملا خشک و اماده مصرف شوند .
البته به یاد داشته باشید جهت خارج شدن رطوبت بلوط ها در فر را کمی باز بگذارید .
پس از گذشت زمان لازم بلوط ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند .
حال میوه های بلوط خشک شده و اماده مصرف می باشند

آنچه باید راجع بعد از ورزش بلوط بخورید بدانید

بلوط حاوی نشاسته، چربی، پروتئین، فیبر و املاحی چون آهن، کلسیم، منیزیم و ویتامین‌های گروه B است. میزان نشاسته بلوط در مقایسه با فندق بیشتر و چربی آن کمتر است. به دلیل فیبر بالایی که دارد خاصیت سیرکنندگی داشته و به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیراشباع فاقد کلسترول بوده و پتاسیم آن ادرارآور است. ویتامین‌های گروه B آن باعث عملکرد بهتر سیستم عصبی می‌شود و به دلیل نداشتن گلوتن، برای مبتلایان به سلیاک محدودیت مصرف ندارد.

آشنایی با فواید بلوط

بلوط درمان کننده التهابات

بلوط یکی از غنی‌ترین گیاهان از نظر میزان تانن بوده و به دلیل وجود این ترکیب، منقبض کننده و ضداسهال است.
به جهت دارا بودن ترکیبات فلاونوییدی خواص ضدالتهابی داشته
و با کاهش تورم عروق انتهای روده منجر به کم شدن التهاب هموروئید (بواسیر) می‌شود.
نتایج بررسی‌ها نشان داده است شاه‌بلوط و عصاره آن به عنوان درمان حمایتی در حفظ عملکرد
غشای دیواره وریدها و بهبود جریان خون در نارسایی مزمن وریدی استفاده می‌شود.
از التهاب عضلات و رگ‌های واریسی کاسته و موجب بهبود و بازگشت خون به قلب می‌شود.

موارد منع مصرف

* علاوه بر میوه بلوط پوست، برگ و ریشه درخت آن هم خواص درمانی دارد،
اما باید بدانید مصرف زیاده از حد بلوط به دلیل تانن زیاد از میزان جذب آهن بدن می‌کاهد.

* همچنین با برخی داروها تداخل ایجاد کرده و ساپونین آن باعث تحریک لایه مخاطی معده و برگشت اسید می‌شود.

* مصرف بلوط در دوران شیردهی و بارداری باید تحت نظر پزشک باشد.

ایده هایی برای تزیین بلوط

تزیین خانه با بلوط

تزیین خانه با بلوط

تزیین خانه با بلوط

ایده هایی برای تزیین بلوط

تزیین خانه با بلوط

تزیین خانه با بلوط

تزیین خانه با بلوط

تزیین خانه با بلوط

ایده هایی برای تزیین شمع با بلوط

تزیین خانه با بلوط

مهارت های تزیین بلوط

تزیین خانه با بلوط

نحوه تزیین کردن با بلوط

تزیین خانه با بلوط

تزیین خانه با بلوط

تبیان , نشونه



لینک منبع

مطلب نمونه هایی زیبا از تزیینات خانه با بلوط + تصاویر در سایت مفیدستان.

✳️ فروش ویژه ماشین لباسشویی زیرووات مدل OZ1590 ظرفیت ۹ کیلوگرم ( قیمت و مشخصات )

چرا روغن آفتابگردان بهتر از روغن‌زیتون است؟

کوین بیس ویژگی جدیدی را برای سرمایه‌گذاران ارز‌های دیجیتال معرفی کرد

بلوط ,تزیین ,فر ,میوه ,خشک ,مصرف ,با بلوط ,خانه با ,بلوط را ,به دلیل ,بلوط ها

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Pauline's game ftadylulre Suzanne's page Anishtang کار تیمی ناقوس وبلاگ مسافر سینا لژیون 4 گوناگون بزم ادبیات قیمت انواع چاپ بک لایت یا پشت نور